Norske veier Referanser

Norske veier Referanser

Dato: 28.09.2021
Tema / Webside

Her er noen referanser

 

NORSK SAKKYNDIG OG TILSYNSVIRKSOMHET AS

 
Har hatt gleden av å kjøpe tjenester av Norske Veier AS et halvt år nå, er veldig fornøyd med responsen og tilgjengeligheten. Jeg har ikke noen forutsetninger for å uttale meg faglig, men har merket at trafikken på nettsiden vår har økt betraktelig etter at Norske Veier tok tak i Google Ads for oss.

 

Har hatt en betydelig større aktør inne, og de har ikke levert i det hele tatt, glemte å legge inne søkeord, etc, etc. Jeg anbefaler Norske Veier AS, da får du god service og et oppsett som passer ditt behov og økonomi.

Even B. Søvik

Daglig leder


 
 

FØRLAND RØR

 
Vi startet opp i 2017 og har aldri brukt penger på annonsering før vi kom i kontakt med Norske Veier AS som hjalp oss med blant annet Google Ads og andre tjenester. Vi har på kort tid fått flere henvendelser på oppdrag vi vanligvis bruker tid på å oppsøke, noe som fyller kalenderen og gir oss den kundemassen vi er på utkikk etter.

 

Vi har også blitt oppsøkt av borettslag for langt større oppdrag som for oss byr på nye utfordringer og gir mulighet for utvikling og vekst i firma. Kort fortalt er vi svært fornøyde med avkastningen det foreløpige samarbeidet har gitt, men minst like fornøyde med oppfølgningen og servicen vi har mottatt. De ansatte tar seg tid til endringer og redigeringer og er tilgjengelige når det trengs.

 


Del denne siden med alle